Създаване на ТД Сливница

Създаване на ТД Сливница

Преди няколко дни създадохме “ТД Сливница” – туристическо дружество Сливница и туристическа дружина Сливница. Целите ни са да популяризираме всички видове туризъм на територията на Община Сливница и околността – общини Драгоман, Трън, Костинброд и т.н.

Ще организираме посещения на туристическите обекти – паметници, природни забележителности, ще направим преходи по туристически маршрути, за любителите за лов и риболов има няколко водоема за ловене на риба.

За гостите на Община Сливница предлагаме екскурзовод и планински водачи, за да се осигури безопасност на групите и да разкажем повече информация за региона.

Нашият уеб сайт е разработен от екип дизайнери и програмисти на сайтове и приложения, имащи опит в оптимизация на сайтове в областта на туризма. Уеб сайтът е респонсив, т.е. адаптивен, защото се адаптира към екраните на различните устройства. Можете да го разгледате през вашия мобилен телефон, през таблет или на обикновен десктоп компютър.

Ако имате идеи – пишете ни и ще ги обсъдим. Разумните предложения за туризъм и подобрения в уеб сайта ще бъдат обсъдени.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *